G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Başkan Orhan, ´Gönüllere´ Giriyor

Başkan Orhan, ´Gönüllere´ Giriyor

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, nikahını kıydığı çiftlere, içerisinde Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı bulunan bir set hediye ederek, ebedi saadet ve mutluluk diliyor.

Aziziye Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamaları ile de göz dolduruyor. İnsan odaklı hizmet anlayışının önemli merkezlerinden biri olan belediye, uygulamaya koyduğu sosyal projelerle de örnek oluyor. Belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra, eğitimden sağlığa, spordan kültüre bir çok sosyal projenin altına imza atılırken, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçirdi. Daha önce sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçe sınırları içerisinde yeni doğan bebeklere ilk ihtiyaçlarının karşılanacağı bir paket hediye eden Başkan Orhan, nikahını kıydığı yeni çiftlere da anlamlı bir jest yapıyor. Orhan, içerisinde Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı bulunan bir set hediye ederek, genç çiftlere bir ömür saadet ve mutluluk diliyor.
İlçe halkının mutluluğunda, sevincinde ve kederinde yanında olmayı ilke edinen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ?Halkımızdan aldığımız güç ve destekle yine halkımıza karşı sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmek için sosyal projelere büyük önem veriyoruz.? dedi.
Sosyal belediyecilik faaliyetlerinin öncelikleri arasında yer aldığının altını çizen Başkan Orhan, ?Seçildiğimiz günden itibaren toplumumuzun her bir ferdini sevgiyle, muhabbetle kucaklama adına bir dizi sosyal ve kültürel projeyi de hayata geçiriyoruz. Hemşehrilerimizle her zaman iç içe olmaya, onların sevincinde, kederinde, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Daha önce uygulamaya koyduğumuz bir sosyal projeyle bebekleri olan çiftlerimize yanlarında olduğumuzu belirtmek için bebeğin ilk ihtiyaçlarının olduğu bir paket hediye ediyorduk. Şimdi nikahlarını kıydığımız çiftlere bir ömür saadet dileyerek, Kuran-ı Kerim ile bayrak bulunan güzel bir hediye veriyoruz. Hemşehrilerimizin mutluluğuna ortak olmak ve sevinçlerini paylaşmak istiyoruz. Hedefimiz hemşehrilerimizin gönüllerine girmeyi başarmak. Bunu başarabiliyorsak, hemşehrilerimizin duasını ve desteğini alabiliyorsak, bizim için bundan daha güzel mutluluk ve daha büyük bir gurur olamaz.? ifadelerini kullandı.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli