G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Başkan Abubekir Özcan oldu

Başkan Abubekir Özcan oldu

Erzurum Havalimanı yöneticilerinden Abubekir Özcan, Osmanlı Ocakları 1453 Derneği Erzurum il başkanlığı görevine getirildi.

Genel Başkan Emin Canpolat´tan atama belgesini alan Özcan, ?Gayemiz Osmanlı ruhunu yeninden yaşayıp yaşatmaktır? dedi.
Erzurum´un sevilen başarılı bürokratlarından olan ve çeşitli kurumlarda görev alarak Erzurum´u üst düzeyde temsil eden Havalimanı yöneticilerinden Abubekir Özcan, Osmanlı Ocakları 1453 Derneği Erzurum İl Başkanı oldu. Genel Başkan Emin Canpolat´tan dernek binasında bizzat atama belgesini alan başarılı yönetici, kendilerine verilen görevi layıkıyla yerine getireceklerini söyledi. Görev aldığı hizmetlerde büyük takdir kazanan Abubekir Özcan, Osmanlı Ocakları 1453 Derneği Erzurum Başkanı olarak ilk açıklaması Pusula´ya yaptı.
Büyük bir davanın arkasında olduklarını belirten Erzurum sevdalısı Özcan, ?Davamız İlayı Kelimetullah davasıdır. Osmanlı Ocakları olarak gayemiz, dindar nesil yetiştirmek, hilafet için çalışmak, Ayasofya´yı açmak, Kur´an ve Sünnet yaşantısını hakim kılmak, Osmanlı ruhunu yeniden yaşamak ve yaşatmaktır. Osmanlı Ocakları davası; İslam, Kuran, sünnet, ümmet, derdi ümmet-i Muhammed olan bir sivil toplum kuruluşudur. Bu dava Osmanlı davasıdır, pusulamız Kuran ve sünnettir? dedi.
Erzurum´un sevilen simaları arasında yer alan Abubekir Özcan, Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un geçtiğimiz sezon şampiyon olduğu dönemde kulüp yönetiminde yer almıştı. Özcan aynı zamanda Türkiye Milli Paralimpik Olimpiyat Komitesi yönetim kurulu ve Özel Sporcular Federasyonu disiplin kurulu üyesi olarak görev yapıyor.



Anahtar Kelimeler: Başkan Abubekir Özcan oldu
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false