G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Bakan Soylu açıkladı: 3 bin kadın polis alınacak

Bakan Soylu açıkladı: 3 bin kadın polis alınacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis merkezlerinde yeni bir uygulama ile Güven Masaları kurduklarını belirterek "Bu Güven Masaları´nda çalışmak üzere 3 bin kadın polis alıyoruz. Yani karakola kadın eli değmiş olacak." dedi.

İstanbul Şişli´de bir otelde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada, İstanbul´a 27 polis merkezinin kurulacağını söyledi. Bakan Soylu konuşmasının devamında Polis merkezlerinde yeni bir uygulama başlatarak Güven Masaları kurduklarını ve burada çalışmak üzere 3 bin kadın polis alınacağını duyurdu.

"GÜVEN MASALARI İÇİN 3 BİN KADIN POLİS ALIYORUZ"

Polis merkezlerinde yeni bir uygulama başlatarak Güven Masaları´nı kurduklarını anlatan Soylu, "Güven Masaları, vatandaşımızın geldiğinde ilk müracaat yapacağı masalardır. Buraya da yeni bir uygulama daha yapıyoruz. Bu Güven Masaları´nda çalışmak üzere 3 bin kadın polis alıyoruz. Yani karakola kadın eli değmiş olacak. O mahalleye kim geldi, kim gitti, muhatabı bu kardeşlerimiz olacak. Ben bunun da önemli bir sonuç oluşturacağını düşünüyorum." dedi.



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false