G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Aziziye Termalspor´da Şampiyon oldu

Aziziye Termalspor´da Şampiyon oldu

Aziziye Termalspor Hentbol Takımı,süper lige çıktı

Aziziye Termalspor Hentbol Takımı, Ankara´da yapılan Süper Lig´e yükselme maçlarının son gününde karşılaştığı Yozgat Bozokspor´u mağlup ederek, Süper Lig´e çıkma başarısı gösterdi...

Play Off serisinin ilk maçında Beykoz Belediyespor´a 32-29 mağlup olan Erzurum ekibi, ikinci maçında Selçuk Belediyespor´u 31-29 mağlup ederek, şampiyonluk için ümitlendi. Play Off serisinin son gününde Aziziye Termalspor, Yozgat Bozokspor ile karşı karşıya geldi. Galip gelecek takımın grup ikincisi olarak Süper Lig´e çıkacağı maç oldukça çekişmeli geçti. Maçın başından itibaren rakibi karşısında etkili olan Erzurum ekibi, adeta heyecan fırtınası şeklinde geçen maçta rakibini 32-28 mağlup etti ve Beykoz Belediyespor´un ardından Süper Lig biletini kazanan ikinci takım oldu.

Erzurum´un spor tarihine altın harflerle adını yazdıran Aziziye Termalspor, böylelikle Hentbol Süper Ligi´ne yükselme başarısını gösteren ilk Erzurum ekibi oldu. Maç sonrasında teknik heyet, hentbolcular ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan büyük sevinç yaşadı. 



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli