G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Aydemir Horasanlı Vatandaşlarla bir araya geldi.

Aydemir Horasanlı Vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak parti Erzurum Miletvekili İbrahim Aydemir Horasan Belediyesi iftar çadırında vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.

Ramazan ayı´nın huzur ve bereket barış ayı olduğuna da dikkat çeken Miletvekili Aydemir, "bu mübarek ay biz zor günler geçiren dünya insanlığı için bir fırsattır. Gelin bu fırsatı iyi değerlendirelim. Küskünlükleri dargınlıkları bir kenara koyalım. Yardım edelim. Birlik ve beraberliğimizi daha da arttıralım. Bu vesile ile herkesin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum" diyerek Katılımcılara teşekkür etti

 Ak parti Erzurum Miletvekili İbrahim Aydemir Horasan Belediyesi iftar çadırında vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.Horasan Belediyesi iftar çadırında düzenlenen iftar programına  yemeğine AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Horasan  Kaymakamı Doğan Dinç, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Ak Parti Horasan İlçe Başkanı Erdal Akdağ,Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri,  STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Horasan Belediyesi iftar programı ilahiler ve Sema Ayin-i Şerifiyle başladı.Kur´an-ı Kerim Tilavetinin ardından okunan ezanla Yavuz selim Caddesindeki 750 Kişiye yakın Horasan´lı orucunu açtı.

 Programda Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ve Horasan Belediye Başkanı Aydın, yemek masalarını dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruç açıldı.Yemeğin ardından bir konuşma yapan, Ak parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Ramazan ayının huzur ve bereket barış ayı olduğuna da dikkat çekerek, Ramazan Ayı Mübarek ay biz zor günler geçiren dünya insanlığı için bir fırsattır. Gelin bu fırsatı iyi değerlendirelim. Küskünlükleri dargınlıkları bir kenara koyalım. Yardım edelim. Birlik ve beraberliğimizi daha da arttıralım.dedi

 

 BARIŞ VE KARDEŞLİK NİYAZI

 

Milletvekili Aydemir, "Kaalü beladan önce de hep Müslümandılar´ ifadeleriyle tarif edilmiş, vicdanı iman ile beslenmiş, inanç sahibi olma faziletine sahip yüce milletimizin kardeşlik niyazı, birlik ve beraberlik dualarının yeryüzündeki mazlumların aminleriyle buluşacağı Berat gecesi, ´bütün Müslümanlar kardeştir´ hakikatinde gönüllerimizi buluşturacağımız bir kutlu vakittir. Vahdet ve tevhide nefsimizi adayacağımız demdir." ifadesini kullanan Miletvekili Aydemir ´Bu Mübarek ayda Vatanın birliği, milletin bölünmez bütünlüğü, devletin dirliği yolunda nefislerinden geçerek, ´Toprak eğer uğrunda can veren varsa vatandır´ hakikatini kainata belleten aziz şühedamızın, bizi inanmış bir millet yapan muazzez ecdadımızın ervahı önünde kardeşlik ahdimizi yenilemek fırsatıdır.´ Bu vesile ile herkesin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum" diyerek Katılımcılara teşekkür eden Milletvekili Aydemir  konuşmasını sonlandırdı.

 Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ise şöyle konuştu;

 

´´ Miletvekilimiz sayın İbrahim Aydemir Bey´e ve çok değerli Horasan´lı vatandaşlarıma iftar programımıza teşvik ettikleri için teşekkür  ediyorum "Manevi duyguların yoğunlaştığı rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayına ulaşmış bulunuyoruz. Böyle manevi atmosfer taşıyan günler, aylar ve bayramlar toplumumuzda baş gösteren sosyal zedelenmenin tamiri ve kardeşlik ilişkilerinin güçlendirilmesi bakımından önemli bir fırsattır. Huzurlu bir toplumsal ortamın oluşmasında ramazan ayı gibi manevi ortamlara ihtiyaç vardır. Zira ramazan atmosferi insanların nefislerini dizginleyerek, yumuşamasına ve ahlaki değerler çerçevesinde davranılmasına imkân sağlar." ´ Bu vesile ile herkesin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum" diyerek Katılımcılara teşekkür eden Başkan Aydın konuşmasını sonlandırdı. 



Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Palandöken´de turizm zirvesi

Kafe 25´te düzenlenen toplantıda kış sezonu ve şehrin turizmi masaya yatırıldı

Başkan Sekmen Büyükşehir´in faaliyetlerini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,?Türkiye´yi nihai hedefimiz 2023´e taşıyacak olan partimiz, ileri demokrasi, insani kalkınma, güçlü ekonomi ve öncü ülke hedeflerini tek tek hayata geçirerek yirmi birinci asra AK mührünü vurmuştur´´ dedi.

5 sınav mercek altına alındı

FETÖ´cü Jandarma Yüzbaşı C.Ç.´nin itirafları sonrasında yüz binlerce kişiyi etkileyecek 5 sınav daha mercek altına alındı.

Başkan Orhan Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını anlattı:

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Emeklilerin Ocak zamları netleşmeye başladı

13 milyon emeklinin Ocak zamları netleşmeye başladı. Zam oranı 3 Ocak´ta Türkiye İstatistik Kurumu´nun enflasyon verilerinin açıklamasıyla belli olacak.

35 İl´de FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyeti´nde görev yapan, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Sınavsız Memur alımları başladı

KPSS´siz Memur alımları başladı.Bu kurumlara başvurmak için en az lise mezunu olmak yeterli.Alımlar ne zaman yapılacak ? tüm ayrıntılarıyla Anadoluhaber´de

HSYK´da yeni ihraçlar kimler ihraç edildi ?

15 Temmuz´dan bu yana ihraç edilen hakim ve savcı sayısı 3 bin 456 oldu.HSYK Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 66 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti.

Memurların beklediği haber maaşlar belli oldu

Yüzde 3 toplu sözleşme zammıyla maaşlar 79 ile 285 lira arasında artacak. Ayrıca enflasyon farkı ihtimali de var.

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Emekli olmak isteyenleri ilgilendiriyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde yüz binlerce prim borçlusunu emekli edebilecek ´Krediyle Emeklilik Protokolü´nü imzaladı. Borçlu vatandaşlara emeklilik imkanı getiren düzenlemeden yararlanmak için son gün 31 Ekim.

2.El Telefon alırken Dikkat !

İkinci El Telefon alacaklar Dikkat ! İkinci el telefonlarda FETÖ tehlikesinin olduğu ortaya çıktı.

Bakan Albayrak´tan Çağrı merkezi müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 2 bin 400 kişiye istihdam sağlayacak olan 9 çağrı merkezinin ekim ayından sonra iki ay içinde açılacağı müjdesini verdi.

  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli