G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ALİİ DEMİRHAN HARİÇTEN GAZEL OKUYOR!

ALİİ DEMİRHAN HARİÇTEN GAZEL OKUYOR!

AYLAR ÖNCE VERDİĞİ SÖZE CEVAP VEREMEYEN BAŞKAN ALİ DEMİRHAN KONU SİYASET OLUNCA YERİNDE DURAMADI

 

 

Erzurumspor´un birlik ve beraberliği için 7´den 70´e herkesi kucaklaması gerektiğini, Erzurumspor´a gönül vermiş, geçmişte Erzurumspor´da Futbol oynamış, yöneticilik yapmış, tribünde takımının galip gelmesi için en az futbolcular kadar emek vermiş taraftarıyla, İstanbul, Ankara, İzmir ve bir çok şehirde bulunan Erzurum Dernek ve Vakıflarının başkan ve yöneticilerini Maça davet edip Erzurumlu Hemşerilerimizi kucaklaşması için Başkan Ali Demirhan´ın atılım yapması gerektiğini aylardır bağırıyoruz.

Başkan Ali Demirhan geçtiğimiz aylarda bu çağrımıza cevap vermiş, 9. Hafta oynadığımız yani tarihlerin 30 Ekim´i gösterdiği Büyükçekmece Tepecikspor maçına Erzurumspor´a gönül vermiş herkesi bizzat arayarak davet edeceğim sözünü vermişti.

Aradan 2 ay geçmesine rağmen Başkan Ali Demirhan´ın böyle bir girişimde bulunmaması, tek bir açıklama dahi yapmaması kamuoyunda bir takım dedikoduları gün yüzüne çıkarmaya başladı.

ALİ DEMİRHAN HARİÇTEN GAZEL OKUYOR!

Başkan Ali Demirhan´ın aylardır birlik ve beraberlik adına yapması gereken çağrıyı ve açıklamayı bir türlü yapmadığı, ama AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt´un istifasını açıklamasının ardından isminin İl Başkanlığı için konuşulduğunu dile getiren Erzurum basınına hemen apar topar cevap vermesi sanki Başkan Ali Demirhan´ın Spordan çok siyasette gözü olduğunu da gözler önüne seriyor.

ŞOK İDDİA...

İstanbul, Ankara, İzmir ve bir çok şehirde bulunan Erzurum Dernek ve Vakıf yöneticileriyle yapmış olduğumuz söyleşilerde Başkan Ali Demirhan´ın böyle güzel ve kucaklayıcı bir çağrısı karşısında Tüm Dünya´ya Erzurumlu olmanın, birlik ve beraberliğin Dadaşa nasıl yakışacağını göstermeye hazır olduklarını vurgulayarak çok önemli bir iddiayı da dile getirdiler. İddiaya göre; Başkan Ali Demirhan´ın Erzurum dışındaki Erzurumlularla görüşmesini, Konuşmasını, birlik ve beraberlik içerisinde olmasından birilerinin duyduğu rahatsızlıktan dolayı Başkan Ali Demirhan´ın bu kucaklamayı gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını savundular.

KULÜBÜN BÜTÜN YÜKÜ MEHMET SEKMEN´İN ÜZERİNDE

Kulübün bütün yükünün Mehmet Sekmen´in üzerine yıkıldığını ifade eden hemşerilerimiz, Başkan Mehmet Sekmen´in Marka Şehir olma yolunda göstermiş olduğu çaba ve gayrete Erzurumspor´un ciddi bir gambur olduğunun da altını çizdiler. Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin ve Başkan Mehmet Sekmen´in göstermiş olduğu gayretler neticesinde takımın bu seviyelerde olduğunu da belirten hemşerilerimiz, dışarıdan birisinin Erzurumspor´a başkan ve yönetici olmasının asıl sebebinin takımın yükünün biraz olsun Erzurum Büyükşehir Belediyesinden alınmasıdır. Ama görünüyor ki; Erzurumspor yönetimi bu yükü Erzurum Büyükşehir Belediyesinin üzerinden almamak için ısrarla çabalamaktadır. Biz Dışarıda yaşayan Erzurumlular olarak Takımımıza maddi ve manevi her türlü desteği vermeye hazırız. Ama Birileri bizlerin o takımın ismini bile ağzımıza almamızdan müthiş derecede rahatsızlık duyuyorlar.

BAŞKAN VERDİĞİN SÖZÜN ARKASINDA DUR!

Unutulmamalıdır ki; ?Erzurumspor kimsenin babasının malı değildir.? Bizler Başkan Ali Demirhan´ın daveti olmadan da O Stadyuma gelir, Takımımıza da gereken desteği veririz. Ama Takımın moral ve motivasyonu ön planda tutulmalıdır. Başta Futbolcular olmak üzere, Teknik heyet ve yönetici arkadaşlar sanki bu yükü sadece onların sırtına bırakmışız gibi bir izlenim içerisinde olmasınlar diye Erzurumluların istenildiğinde bir araya gelerek Takımına nasıl sahip çıktıklarını Türkiye´ye hatta tüm Dünya´ya göstermek için Aynı gün ve saatte birlik ve beraberliğimizi bir şölen havasında Başkan Ali Demirhan´ın aylar önce verdiği sözü yerine getirmesi için davet edilmeyi beklemekteyiz. Diye konuştular.

BU ÇAĞRIYI YA YAP YA DA BİR DAHA BİRLİK VE BERABERLİKTEN SÖZ ETME

Ali Demirhan´ın bugüne kadar ki yapmış olduğu her söyleşide ?Ben Birlik ve Beraberlik İçin Buradayım? sözünü defalarca kendisine hatırlatarak, Erzurumspor´a gönül vermiş, Erzurumspor´da futbol oynamış, yöneticilik yapmış, Teknik kadro da yer almış, Şehir dışında yaşayan Erzurum Dernek ve Vakıf Başkan ve Yardımcılarını, İşadamlarımızı, Geçmişte ve bugün halen Siyasette yer alan hemşerilerimizi, Ülkemizin bir çok Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan Bürokratlarımızı ve daha sayamadığımız Erzurum´u temsil noktasında kim varsa herkesi bir araya toplayacak bu çağrıyı bir an evvel yapması bekleniyor. Aksi Takdirde Başkan Ali Demirhan´ın bir daha birlik ve beraberlikten söz etmesinin bir anlam ifade etmediğinin altını çizdiler.  

Şehir dışında yaşayan hemşerilerimiz son olarak, Başkan Ali Demirhan´ın Ligin son haftalarına yakın, takımın maddi sıkıntılarını bertaraf etmek için ya da yarın Ülkemizde ve şehrimizde olası siyasi bir hareketliliğin artması halinde bizlere yapacağı birlik ve beraberlik çağrısının, gözümüzde ve gönlümüzde büyüttüğümüz Ali Demirhan portresini yerle bir eder diye düşünüyoruz dediler. 



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli