G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ALİ KORKUT İLÇENE SAHİP ÇIK

ALİ KORKUT İLÇENE SAHİP ÇIK

ALİ KORKUT İLÇENE SAHİP ÇIK

Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarında istifa depremi sürüyor.

İl Başkanı Murat KILIÇ'ın istifasından sonra bir istifada Ak Parti Yakutiye İlçe teşkilatından geldi.

Ak Parti İl Başkanı Murat KILIÇ'ın sadece bir çalışanı olan Yunus Şahin'in hiçbir siyasi varlık gösteremediği Yakutiye ilçe başkanlığı görevinin son bulması siyasi kulislerde ‘hak etmediği yerde olan İlçe Başkanı şehrimize ve Yakutiyeye zarar veriyordu gitmesi iyi oldu' yorumları siyasi kulislerde dillendirildiği dikkatlerden kaçmadı.

Yakutiye ilçe Başkanı ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Ak Partili Eski Tüfek siyasetçiler şu görüşleri dile getirdiler:

Ak Parti Yakutiye ilçe Başkanı bir siyasi vizyonu ve misyonu olmayan siyasetten anlamayan, İl Başkanı Murat KILIÇ'ın görüş ve düşünceleri dışına çıkamayan sığ bir insandı. Murat KILIÇ'ın bir çalışanı ve emir eri olmanın dışına çıkamayan Yakutiye İlçe başkanının görevden alınması biz Ak Parti gönüllülerini ziyadesiyle sevindirmiştir.Şehrin çekirdeğini oluşturan Yakutiye ilçesinde İl Başkanının emrinden dışarı çıkamayan bir isim hem teşkilatlara, hemde Yakutiye ilçesine zarar vermiştir. Ak Parti il ve ilçe yönetimlerinde hiç olması istenmeyen hizipcilik, kendi adamını kayırma, kendi işlerini götürme eğiliminde olan kişilerin olması Ak Partiye Erzurum da zarar vermiştir.

Düşünebiliyormusunuz bir İlçe Başkanı düşünün ki Kendi Partisinin Belediye başkanını zor durumda bırakmak ve rahat çalışmasına engel olmaktan başka bir şey yapmıyor.Sadece efendisinin patronunun düdüğünü öttürüyor.

Ak Parti Yakutiye ilçesi en kötü yıllarını yaşamıştır.Bu istifaların ardından tabii ki Genel Merkez yeni isimler atayacaktır.Burada en önemli görev Yakutiye İlçesinin başarılı başkanı Ali KORKUT'a düşmektedir. Yeni atanacak ismin parti tabanıyla uyumlu çalışacak, siyaseti bilen ve Yakutiye ilçesine her manada renk ve şevk katacak bir ismin olması gerekiyor.

Yakutiye Belediyesinin başarılı Başkanı Ali KORKUT'a buradan sesleniyor ve diyoruz ki Yakutiye İlçesine atanacak isim konusunda Sayın milletvekillerimizin de onayını ve görüşünü alarak siyaseti bilen, parti tabanıyla diyalog içerisinde olan bir ilçe başkanı atanması hususunda üstünüze önemli görevler düşmektedir' şeklinde görüş açıkladılar.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 12.7 ° / -0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.4 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.2 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı