G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ALİ KORKUT ANLATMIŞ AK PARTİ ERZURUM İL YÖNETİCİLERİ ALKIŞLAMIŞLAR

ALİ KORKUT ANLATMIŞ AK PARTİ ERZURUM İL YÖNETİCİLERİ ALKIŞLAMIŞLAR

HİLALKENT TOKİ KONUTLARINDAKİ BU REZALETİ ALKIŞLAYAN ZİHNİYET AK PARTİ ZİHNİYETİ OLAMAZ

 

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Bugün AK Parti Erzurum İl Binasında Ak Parti İl teşkilatıyla bir araya geldi.

Ali Korkut, gerçekleştirdiği projeler, kentsel dönüşüm çalışmaları ve sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetleri anlattı.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut´un Hizmetlerini geniş bir yelpazede sunduğu toplantıda, İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetiminden de alkış aldığı kaydedildi.

Toplantı da Uzun Uzun Üç Kümbetler projesini anlattığı ifade edilen Ali Korkut´a AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz başta olmak üzere hiç bir AK Parti İl Yöneticisinin "Sayın Başkan, 7 Yıldır Aynı Şeyi Anlatıyorsunuz" sorusunu sormak yerine alkış tutmaları halkta tepkiye yol açtı.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yapmış olduğu sunumun da AK Partili Eski Başkan Fahrettin Atınç´tan belediyeyi "Esnafa borcunu ödeyemeyen, personel maaş ve sosyal haklarını ödeyemeyen bir belediye devraldığını da söyleyerek mensubu olduğu AK parti´nin önceki dönem kurmuş olduğu Hükümetinin kötü bir yönetim şekli sergilediğini, AK Parti Hükümetinin Personele maaş ve sosyal haklarını ödeyemeyen, Esnafa borcu olan bir hükümet yapısının olduğunu da ima ederek, gerek AK Partili Eski Belediye Başkanı Fahrettin Atınç´ın gerekse AK Parti Hükümetinin o günlerde kötü bir yönetim şekli sergilediğini belirtti ve 2002 yılında kurulduğu günden beri Gelişen ve Büyüyen Türkiye´nin gerçek Mimarı Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a sözde bağlı olduğunu gösteren AK Parti Erzurum İl Yönetiminin de bu söylemler karşısında Ali Korkut´u alkışlamaları hayretle karşılandı. 

MEHMET EMİN ÖZ GÖREVİNİN BAŞINDA MI?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz´e günlerdir Hilalkent TOKİ Konutlarında yaşayan vatandaşların Ali Korkut tarafından fakir, fukara halk olduklarından dolayı çifte standart uyguladığını bas bas bağırıyoruz. Hilalkent´teki bazı İnşaat firmalarının sahiplerine Başkan Ali korkut tarafından uygulanan ayrıcalıkların TOKİ Konutlarında yaşayan vatandaşlara neden uygulanmadığını sorugulaması için göreve davet etmemize rağmn halen daha hiç bir yaptırım uygulayamayan Mehmet Emin Öz´ün AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Erzurum´daki temsilcisi olduğunu bir kez daha hatırlatıyor ve AK Parti zihniyetine ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a yakışır bir şekilde görevini yapmaya TOKİ Konutlarındaki ezilen ve hor görülen o vatandaşlarımızın yol ve çocuklarının çevredeki oyun alanlarına boynu bükük bakışlarını bizzat gidip yerinde incelemeye bir kez daha davet ediyoruz. 

HİLALKENT TOKİ KONUTLARINDAKİ REZALETİ ALKIŞLAYAN ZİHNİYETİN AK PARTİ ZİHNİYETİ OLDUĞUNA İNANMIYORUZ.

/resimler/2017-10/13/0147089880092.jpg

Yakutiye İlçe sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlar arasında çifte standart uyguladığı öne sürülen Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut´un Hilalkent bölgesinde Bazı kendisine yakın İnşaat firmalarının bekçi kulubelerine kadar asfalt, site çevresinde peyzaj düzenlemeleri ve Çocuk oyun alanları yapma noktasında çok cevval olmasına rağmen aynı yol güzergahında bulunan ve sakinlerinin fakir, fukara, garip, gurabalardan oluşan TOKİ Konutlarındaki evlerinin yolunun halen yapılmamış olması, yıllar önce yapılmış olan çocuk oyun parkının bakımsız ve kullanılamaz bir halde oluşunu AK Partili yöneticilerin nasıl olur da görmezden gelip Ali Korkut´u alkışlayarak AK Parti´ye yakışmayan bu insan odaklı belediyecilik anlayışından uzak zihniyetin Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığından başka bir şey olmadığını öne süren vatandaşlar, Bizler oyumuzu Recep Tayyip Erdoğan´a verdik. Bunlara vermedik. Bunlara gereken cevabı sandık başında vereceğiz dediler. 

İŞTE ALİ KORKUT´UN O AKILLARA DURGUNLUK VEREN SUNUM HABERİNİN TAM METNİ

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti İl teşkilatına gerçekleştirdiği projeler, kentsel dönüşüm çalışmaları ve sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetleri anlattı. Hizmetleri geniş bir yelpazede sunan Ali Korkut, İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetiminden alkış aldı. Tarihi eselerin çevresinin açılması, kentsel dönüşüm çalışmaları, Üç Kümbetler projesi, parklar, bahçeler, spor alanları ve toplumun her kesimine dokunan sosyal belediyecilik çalışmalarından bir demet sunan Korkut, yapılan hizmetlerle Ak Partiye ve Cumhurbaşkanına layık olmaya çalıştığını söyledi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti İl Başkanlığı binasında il yönetimine sunum yaptı. İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu sunumda Ali Korkut, 2009 yılında devraldığı belediyeye dair bir resim çizdikten sonra yapılan hizmetleri görsel sunum eşliğinde anlattı. Esnafa borcunu ödeyemeyen, personel maaş ve sosyal haklarını ödeyemeyen bir belediye devraldığını anımsatan Ali Korkut, "Çok şükür, şimdi kendi kaynaklarımızla devasa kentsel dönüşüm çalışmaları yapabiliyor, Üç Kümbetler gibi muhteşem bir projeyi yürütebiliyoruz" dedi.

Sultan Melik, Mehdiefendi, Hasanibasri, Habibefendi, Hacıcuma, Taş Mescit, Dervişağa, Kadana gibi birçok mahallenin kamulaştırıldığını hatırlatan Ali Korkut, "Yakutiye Kent Meydanı, Murat Paşa Kent Meydanı, İstanbulkapı gibi tarihi eserleri gün yüzüne çıkaran işlere imza attık. Üç Kümbetler´de muhteşem bir iş yapıyoruz. Şehrin her bölgesinde park, bahçe, futbol ve oyun alanları inşa ediyoruz. Toplumun her kesimine, her sosyal tabakaya ulaşabiliyor ve her kesime dokunabilen çalışmalar yürütüyoruz. Yoksul ailelerin kapısını çalabiliyor, onların halinden anlıyoruz. El veriyoruz, gönüller alıyoruz. Cumhurbaşkanımızın çizdiği yol üzerinde ve partime, bana güvenen insanlara, halkımıza, Cumhurbaşkanıma layık olmaya çalışıyorum. İnşallah çıktığımız yolda Rabbim bizi mahçup etmez" şeklinde konuştu.

Ali Korkut´un yaptığı sunum Ak Parti il yönetimi tarafından alkış ve taktirle karşılandı.



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı