G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ALİ DEMİRHAN SÖZ VERDİ

ALİ DEMİRHAN SÖZ VERDİ

BAŞKAN ALİ DEMİRHAN, "30 EKİM´DE KAZIM KARABEKİR STADINDA OYNAYACAĞIMIZ BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR MAÇI ÖNCESİ TÜM TÜRKİYE´YE HATTA DÜNYA´YA DADAŞIN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ KUCAKLAŞARAK GÖSTERECEĞİZ"

 

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, Haftaya Bakış Programında yapmış olduğumuz birlik ve beraberlik çağrısına cevap verdi.

Bu Hafta sonu Erzurum Kazım Karabekir Stadında oynanacak olan BB Erzurumspor  ile İstanbulspor Maçında Geçmiş dönem Erzurumspor´da yöneticilik yapmış, Futbol oynamış kişiler, şehir dışında olan Tüm Erzurum Dernek ve Vakıf başkanları ve yöneticileri, Şehir dışındaki Erzurumlu bürokratlar, Tüm Belediye Başkan ve Yardımcıları başta olmak üzere Erzurum´a ve Erzurumspor´a emeği geçen herkesi bu maç öncesi maça davet edip, müsabaka öncesi Tüm Türkiye´ye Birlik ve Beraberlik mesajı vermesi için göreve davet ettiğimiz BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan bize telefonla ulaşarak şu mesajı verdi.

BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan verdiği Mesajında; 13 Ekim 2016 yani (yarın) Perşembe günü İstanbul´da bir rahatsızlığından dolayı Ameliyat olacağım. Dolayısıyla İstanbulspor Maçında Erzurum´da olamayacağını belirterek Tüm Erzurumspor´a gönül vermiş hemşerilerinden özür dileyerek Haftaya Bakış Programının bu çağrısının Birlik ve Beraberlik adına büyük önem taşıdığını belirtti.

Ali Demirhan, Kendisinin Hiçbir hemşerisiyle bir sıkıntısının ve sorununun olmadığının da altını çizerek, Türkiye´nin ve Dünya´nın neresinde yaşayan bir Erzurumlu varsa o hemşerimiz de en az benim kadar Erzurumsporludur dedi. Geçtiğimiz dönem birlikte yola çıktığımız dava arkadaşlarımızın hepsini, yine geçmiş yıllarda Erzurumspor´a hizmet etmiş Başkanlarından yöneticilerine, futbolcularından teknik heyetine kadar, Şehir dışındaki Tüm Erzurum Dernek ve Vakıflarında Görev alan Başkanlarından yöneticilerine kadar, Yine Şehir Dışında bulunan Parti ayrımı yapmaksızın Tüm Siyasetçilerimizi ve bürokratlarımızı tüm kalbi duygularımla selamlıyorum. Perşembe günü geçireceğim Ameliyatımın iyi geçmesi için de bütün hemşerilerimden dua istiyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Haftaya Bakış Programında, Program Yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü´nün yapmış oldukları birlik ve beraberlik çağrısı Başta ben olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarımı sevindirmiştir. Erzurumspor yönetiminde yer alan hiçbir yönetici arkadaşlarımın hiç kimseyle bir sorun ve sıkıntısı yoktur. Bizim tek odak noktamız Erzurumspor´dur. Biz Erzurum Kimliği ve Erzurumspor çatısı altında toplanmış bir aileyiz.

Söz veriyorum; 9. Hafta Yani 30 Ekim 2016 tarihinde Kendi sahamızda oynayacağımız Büyükçekmece Tepecikspor Maçına bizzat kendim, Geçmiş dönem Erzurumspor´da Başkanlık ve yöneticilik yapmış herkesi, Futbolcularımızı, şehir dışında olan Tüm Erzurum Dernek ve Vakıf  Başkanları ve yöneticilerini, Şehir dışındaki Erzurumlu bürokratları, Parti ayrımı yapmaksızın Tüm Siyasetçilerimizi, Tüm Belediye Başkan ve Yardımcılarımızı davet edeceğim. Hatta aynı gün Maç öncesi Onurlarına bir yemek verip kucaklaşacağız. Maç öncesi ise, Kazım Karabekir Stadyumunda Taraftarlarımızın huzurunda Tüm Türkiye´ye hatta Dünya´ya Dadaşın Birlik ve Beraberliğini göstereceğiz dedi. 



Anahtar Kelimeler: DEMİRHAN VERDİ
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false