G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AK PARTİLİ BELEDİYELER MERCEK ALTINA ALINIYOR

AK PARTİLİ BELEDİYELER MERCEK ALTINA ALINIYOR

AK PARTİLİ BELEDİYELER MERCEK ALTINA ALINIYOR

 

 

?BAŞKENTÇİ? isimli kullanıcının, Tweeter hesabından verdiği bilgilerin doğru çıkması şaşkınlık oluşturuyor. Ak Parti içinde olduğu varsayılan ismin, devlet kurumlarında olmadan önce pek çok bilgiyi önceden verdiği ve ardına da bu bilgilerin gerçekleştiği biliniyor.

Ak Parti kaynaklı olduğu varsayılan ?BAŞKENTÇİ? isimli kullanıcının attığı  tweetler de verdiği bilgilerin doğru olması ile şaşkınlık oluşturuyor. Bürokraside meydana gelen gelişmeleri bilen ve yapılacak olan değişiklikleri önceden haber veren Tweeter  hesabının, geçtiğimiz günlerde bir il belediyesi için attığı tweet konuşuluyor. 

Bir Belediye başkanı ve başkan yardımcısının müteahhitlerle olan içli dışlı ilişkileri nedeniyle takibe uğrayacağını belirten tweet bomba etkisi oluşturdu.

Hükümetin yolsuzluklara karşı önemli adımlar atacağı ve gerek bürokraside, gerekse belediyelerde yapılan usulsüzlüklerin üzerine gideceği belirtiliyor.

Özellikle Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ve Başbakan DAVUTOĞLU´nun halka hizmet etmeyen bürokratlara ve belediyecilere karşı sert tedbirler alacağı biliniyor.

Şimdi kamuoyu bu Şehri, Belediye Başkanı ve Başkan yardımcısını merak ediyor.



  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı