G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AK Parti´de Muhtemel Erken Seçimde Erzurum´a Liste Şoku!

AK Parti´de Muhtemel Erken Seçimde Erzurum´a Liste Şoku!

AK Parti Muhtemel Erken Seçimde Erzurum´dan kaybettiği 75 Bin Oyu Bu Silahlarıyla Geriye Almayı Planlıyor!

 

AK Parti bir yandan CHP ile koalisyon görüşmelerini yürütürken öte yandan dümeni erken seçime kırdı.

Son günlerde artan terör saldırılarıyla ilgili CHP´nin isteği üzerine önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi olağanüstü toplandı. Toplantı sonrası Ankara Kulisleri bir yandan Olağanüstü toplantıdan çıkan sonuçları değerlendirirken diğer yandan en çok konuşulan konu Erken seçim oldu.

Ankara muhabirimizden aldığımız bilgilere göre; Önceki gün olağanüstü toplanan TBMM´de asıl konu son günlerde artan terör saldırıları olmasına rağmen Kulislerde en çok konuşulan konunun koalisyon ve erken seçim olduğu bildirildi. 

MUHTEMEL ERKEN SEÇİMDE ERZURUM´A LİSTE ŞOKU!

Ankara kulislerinde en çokta kaybolan oylar tartışılırken Muhtemel Erken Seçimde AK Parti bazı illerde Aday Listelerininde değişikliğe gideceği bildiriliyor. Ankara muhabirimizin sağlam kaynaklarına göre; AK Parti özellikle Erzurum´da kaybolan 75 Bin Oy´u geri kazanmak için Listeye 2 Bakan 1´de Başkan olmak üzere İlk 3´ünü belirlemiş gibi. AK Parti´de diğer 3 isminde Listenin aşağı doğru kaymasıyla şekilleneceği konuşuluyor.



murat özdemir
31.08.2015 10:51:50
biz horasandan aday istiyoruz mzelikle yuksek hoca 3 dönemdir aday olurur mevki makamı olan ve sayılan sevilen b bi insandır neden verilmişyor saygılaruımla

  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı