G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AK Parti değişikliğe gitti! İşte yeni seçim planı

AK Parti değişikliğe gitti! İşte yeni seçim planı

AK Parti, 1 Kasım seçimlerinde hem beyannamenin içeriği hem de açıklama yöntemine ilişkin stratejisinde değişikliğe gitti.

AK Parti, yeni yönetimi ve vekil aday listelerinde yaptığı revizyonların ardından 1 Kasım seçim beyannamesini de ?2002? ruhuyla şekillendiriyor. Seçim beyannamesinin en önemli bölümünü ise sosyal kesimlere yönelik vaatler oluşturacakken, her il için ayrı seçim beyannamesi kaleme alındı ve ayrı programlar planlandı. Partinin ağır isimleri de kritik bölgelerde sahaya inerek detaylı çalışma yapacak.
 
25 MİTİNG, HER İL İÇİN AYRI PLANLAMA
AK Parti´nin seçim beyannamesi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik koordinesindeki bir ekip tarafından yenilendi. Beyanname üzerinde son rötuşları yapacak olan Başbakan Davutoğlu 4 Ekim´de Ankara Arena´da Seçim Beyannamesi´ni açıklayacak. Davutoğlu bu kez "tekno seçim kampanyası"na odaklanacak. 25 civarında ilde miting yapacağı belirtilen Davutoğlu´nun gittiği her ilde farklı programlar yürüteceği kaydedildi. Bu kapsamda STK´larla buluşma, ev ziyaretleri, esnafla sohbet gibi organizasyonlar Davutoğlu´nun gündeminde olacak.
 
KURMAYLAR SAHADA
7 Haziran sonuçlarının kapsamlı analizi sonrası listelerde köklü değişime gedin ve "İlk günkü aşkla Haydi Bismillah" diyen Davutoğlu, partinin başarılarıyla öne çıkan isimlerini üç dönem kuralının da esnetilmesiyle ön saflara sürmüştü. Bekir Bozdağ´dan, Binali Yıldırım´a, Ömer Çelik´ten Mehmet Ali Şahin´e kadar isimler yine sahada olacak.
 
100 SAYFAYI GEÇMEYECEK
AK Parti, beyannamesinin içeriğinde de revizyona gidecek. AK Parti, bu kez 100 sayfayı geçmeyecek, yeni projelerin kısa ve net biçimde aktarılacağı bir beyannameyi kamuoyuna açıklayacak. AK Parti, son kongresiyle oluşan yeni yönetimi ve milletvekili aday listelerinde yaptığı revizyonların ardından tek başına iktidar günlerine dönmek istediği 1 Kasım seçimleri için seçim beyannamesini de ?2002" ruhuyla şekillendiriyor.
 
AK PARTİ´NİN VAATLERİ:
Kulislere yansıyan bilgilere göre bildirgede yer alması planlanan bazı vaatler şöyle:
- Emeklilere bu yıl yapılan 100 liralık artış, bin 100 TL´nin üzerinde maaş alanlara da yansıtılacak.
- Emeklilere yılda bir kez ikramiye verilecek.
- Çalışan emeklilerden prim alınmaması sağlanacak.
- Emeklilere faizsiz, geri ödemesi kolay kredi imkanı tanınacak.
- Sözleşmeli memurlara kadro imkanı sağlanacak, taşeron uygulması daha sağlıklı yapıya kavuşturulacak.
- Esnek çalışma modelleriyle ilgili düzenleme çıkarılarak, istihdam teşvikleri yenilenecek.
- İşsizlik sigortasından yararlanma koşulları esnetilecek. Yararlanma süresi uzayacak.
- Türkiye iş Kurumu, meslek başvurularında sigortalı çalışanı olmayan ailelere öncelik verecek. Böylece her evde en az bir çalışan olması ve herkesin sosyal güvenceye kavuşması sağlanacak.
- Kadınların çalışma hayatına katılımını artırmak amacıyla kreş sayısının artması için teşvik düzenlemesi hayata geçirilecek.
- Okul saatleri çalışma saatleriyle uyumlu hale getirilecek.
- Üniversite mezunlarına iş buluncaya kadar ?harçlık", kendi işini kuracak gençlere hibe kredi verilecek.
- Müracaat eden tüm öğrencilere yurt, isteyene kredi ve ihtiyaç sahiplerine burs sağlanacak.Kaynak:Haber53


İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli