G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Afrin´e dualarla uğurlandılar

Afrin´e dualarla uğurlandılar

?Erzurum Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi´nde görevli 26 polis memuru, terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ´a yönelik yürütülen ´Zeytin Dalı Harekatı´na katılmak üzere törenle uğurlandı.

Törende konuşma yapan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Afrin´e giden polislerinin barışı, huzuru sağlamak için gittiğini söyledi.
Özel Harekat Şube Müdürlüğü´nde yapılan törene Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, çok sayıda polis, polis aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurbanların kesildiği duaların edildiği törende bir özel harekat polisi yazdığı şiirini arkadaşları ile birlikte okudu. Afrin´e giden özel harekat polisleri çocukları ve eşleri ile vedalaştı. Duygulu anların yaşandığı törene ilkokul öğrencileri de annelerinin yaptığı kavurma, kete, börek ve dolmalarla birlikte onlara yazdıkları mektupları gönderdi.
Özel harekat polislerine yönelik bir konuşma yapan Vali Seyfettin Azizoğlu; "Dadaşlar ve kahramanlar diyarı Erzurum´dan Afrin´e giden özel harekat birliği kanı, gözyaşını ve savaşı durdurmak, ağlayan çocukları gözyaşı döken anneleri yıkılan yuvaları tekrar bir araya getirmek; barışı ve kardeşliği tesis etmek için Suriye´ye gidiyor. Afrin görev kuvveti inşallah Afrin´de huzuru barışı ve kardeşliği tesis eder ve hiçbirinizin burnu kanamadan tekrar Erzurum´a dönersiniz. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Allah sizleri muvaffak etsin."
Otobüse binen özel harekat polisleri arkadaşlarının getirdiği tekbirler eşliğinde Afrin´e uğurlandı.



Anahtar Kelimeler: Afrin dualarla uğurlandılar
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli