G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

CEZMİ POLAT ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDUĞUNU DUYURACAK

CEZMİ POLAT ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDUĞUNU DUYURACAK

ERZURUM SİYASETİNİN DUAYENİ CEZMİ POLAT´IN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SAADET PARTİSİ´NDEN ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI DUYURACAĞI SÖYLENİYOR....

 

 

Saadet Partisi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı İçin Eski MHP Erzurum Milletvekili olan Cezmi Polat´a geçtiğimiz ay içerisinde teklif götürmüştü.

Aylar önce Milliyetçi Hareket Partisi´nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için açıklamış olduğu Prof. Dr. Serdar Sevimli ismini AK Parti-MHP ittifakından dolayı geri çekmesinin ardından AK Parti mevcut başkan Mehmet Sekmen´in yeniden Aday olduğunu duyurmuş ve İYİ Parti Mehmet Sekmen´e karşı Eski MHP´li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Uykusuz ismiyle Büyükşehir´de yarışacaklarını duyurmuştu.

Erzurum´da AK Parti ile İYİ Parti arasında geçmesi beklenilen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimine yeni bir cephe açmak için harekete geçen Saadet Partisi, İYİ Parti´nin kurucular listesinde olmasına rağmen hem 24 Haziran Milletvekili seçimlerinde Listelerde yer vermeyip hemde 31 Mart´ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cezmi Polat ismine şans tanınmamasının büyük bir siyasi kayıp olduğunu, İYİ Parti´nin bu kaybını Saadet Partisi adına avantaja çevirmek için Cezmi Polat´a Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için teklif götürdükleri öğrenildi.

Cezmi Polat cephesinde ise büyük bir sessizlik hakim. Erzurum´un duayen siyasetçisi olarak bilinen ve tanınan Cezmi Polat´ın Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından getirilen teklife çokta soğuk bakmadığı bilgisine ulaşıldı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın 25 Ocak´ta şehrimize gelerek AK Parti İlçe Adaylarını açıkladıktan sonraki günlerde Cezmi Polat´ın Saadet Partisi´nden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını duyuracağı söyleniyor.



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı